preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Terenska nastava

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 26. 11. 2017.

Posjet učenica i učenika OŠ Tomaša Goričanca Općini Mala Subotica i Međimurskoj županiji

Terenska nastava dio je odgojno-obrazovnog procesa kojim naši učenici uče na praktičan i iskustven način.

Na temelju takve edukacije u okviru građanskog odgoja, prirode i društva te sata razrednika, učenice i učenici 3.a i 3.b razreda naše škole, su u pratnji svojih učiteljica Slavice Švec i Jasminke Drabić te asistentice u nastavi Žakline Kos, posjetili najprije svoju Općinu a zatim za par dana kasnije i Županiju.

Ovo je bila izuzetna prilika da znanje naučeno u učionici, predstave svojim domaćinima, načelniku Općine Mala Subotica Valentinu Škvorcu, zamjenici župana Međimurske županije Sandri Herman i pročelniku upravnog odjela za društvene djelatnosti Branku Sušecu.

Na razumljiv i prilagođen način, učenici su dobili informacije o aktivnostima i projektima koji se provode te odgovore na mnoga zanimljiva pitanja: Kako se postaje načelnik a kako župan? Mogu li se izgraditi nova i moderna dječja igrališta? Kako Općina i Županija brinu o djeci? Može li oko Starog grada ponovo biti jezero?...

Gostoljubivi i susretljivi domaćini potrudili su se da nas na kraju poučnih druženja prigodno počaste, čemu su se najviše razveselili mali gosti.

Fotografijama prenosimo dio ugođaja s druženja koje će učenicima ostati u trajnom sjećanju. Više fotografija pogledajte na našem facebooku. (JD)
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju