preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Natjecanja
Natjecanja

Biologija

Autor: Sanja Posavec, 19. 3. 2016. 13:33

Županijsko natjecanje iz Biologije

Na Županijskome natjecanju iz Biologije, koje se održalo 18. ožujka u OŠ Sveta Marija, u kategoriji sedmih razreda učenica Tihana Lozer bila je 12. Mentorica joj je učiteljica Olivera Šercer Žokalj.

 

 [više]

Kemija

Autor: Sanja Posavec, 12. 3. 2016. 13:31

Županijsko natjecanje iz Kemije

Na Županijskome natjecanju iz Kemije, koje se održalo 11. ožujka u Drugoj osnovnoj školi Čakovec, sudjelovali su učenici naše škole: Marta Novak (7. a) - 5. mjesto, Gabriela Bratić (7. a) - 13. mjesto, Dijana Juras (8. b) - 12. mjesto, Karlo Tuksar (8. a) - 13. mjesto. Mentorica učenicima je učiteljica Olivera Šercer Žokalj.

 [više]

Povijest

Autor: Sanja Posavec, 10. 3. 2016. 13:37

Županijsko natjecanje iz Povijesti

Natjecanje se održalo 8. ožujka u OŠ Selnica. U kategoriji osmih razreda Martin Marčec bio je 12., a Ivan Hadeljan 18. Mentorica im je učiteljica Martina Švenda.

 [više]

Hrvatski jezik

Autor: Sanja Posavec, 5. 3. 2016. 14:23

Županijsko natjecanje iz Hrvatskoga jezika

Na natjecanju za 8. razrede, koje se održalo 5. ožujka u OŠ Donja Dubrava, sudjelovale su Zrinka Banec (8. mjesto) i Petra Taradi (16. mjesto). Mentorica učenicama je učiteljica Nevenka Polanec Petek.

 [više]

LiDraNo

Autor: Sanja Posavec, 3. 3. 2016. 14:28

Županijska smotra LiDraNo

Na Županijskoj smotri LiDraNo, koja se održala 2. ožujka u čakovečkom Centru za kulturu, predstavile su se dvije učenice. Učenica 7. razreda Severina Lajtman sa svojim je pojedinačnim scenskim nastupom - kazivanje pjesme Dotepenec Ivice Jembriha - pozvana na državnu smotru LiDraNo, a mentor joj je učitelj Božidar Vadlja. Učenica 7. razreda Lana Lacković predstavila se samostalnim novinarskim radom - člankom Sobočki fašjek. Njezina je mentorica učiteljica Sanja Posavec.

Na međužupanijskoj smotri sudjelovale su učenice Milena Valadžija (literarni rad, mentorica Ljerka Jezernik) i Mia Vugrinec (novinarski rad, mentorica Sanja Posavec).

 [više]

Knjižničarska grupa

Autor: Sanja Posavec, 29. 2. 2016. 13:56

Čitanjem do zvijezda

U 2. osnovnoj školi u Čakovcu 22. veljače održano je županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda". Naša ekipa u sastavu Marta Novak, Fran Glad i Hana Horvat zauzela je 7. mjesto. Mentorica im je knjižničarka Biserka Sinjerec.

 

 [više]

Fizika

Autor: Sanja Posavec, 26. 2. 2016. 14:16

Županijsko natjecanje iz Fizike

Natjecanje se održalo 25. veljače. u OŠ Ivan Goran Kovačić u Svetom Jurju na Bregu. Učenik Ivan Hadeljan bio je 12., a Karlo Tuksar 15. Mentor učenicima je učitelj Kristijan Jabuka Smiljanić.

Županijskom natjecanju prethodilo je školsko natjecanje. U Matematici su se natjecali učenici 5. razreda: Ana Francišković, Karlo Puklek, Matija Puklek, Nikola Horvat. U Fizici su se natjecali učenici 8. razreda: Anamarija Cirkvenčić, Klara Juras, Ivan Hadeljan, Martin Marčec, Karlo Tuksar, Luka Cirkvenčić, Jan Martan.

 [više]

ŠŠD Ftiči

Autor: Sanja Posavec, 25. 2. 2016. 13:58

 Poluzavršno natjecanje skupine Sjever u futsalu

U Poluzavršnom natjecanju skupine Sjever u futsalu za djevojčice, koje se održalo 25. veljače u sportskoj dvorani OŠ Tomaša Goričanca, naša je ekipa ŠŠD-a Ftiči u sastavu: Sara Dragović, Tena Jančec, Manuela Vugrinec, Kristina Cirkvenčić, Isabella Branović, Emilija Kodba, Klara Juras, Lucija Kovačić, Lea Držanić i Tina Ciglar osvojila prvo mjesto te se plasirala na državno prvenstvo koje će se održati u Poreču. Voditeljica ekipe je učiteljica Manuela Stričak.

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju