2018-06-06 09:38:50

Postani kreativan

Haljina učenice Leonarde Šarić na modnoj reviji Gospodarske škole Čakovec

Gospodarska škola Čakovec tijekom školske godine raspisala je natječaj za projekt „Postani kreativan“, u kojem je pozvala učenike osmih razreda da prema vlastitom izboru i bilo kojom tehnikom izrade modne skice odjevnih predmeta. Ideja projekta bila je potaknuti učeničke na kreativnost i promociju zanimanja krojač.

Od pristiglih 17 radova odabrano je osam najboljih. Učenici koji se obrazuju za zanimanje krojač njih su sa svojim nastavnicima sašili u odjevne predmete. Kreacije učenika prikazane su na modnoj reviji koja se održala u Gospodarskoj školi Čakovec povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata.

Jedan od odabranih radova bio je i onaj Leonarde Šarić, učenice 8. razreda OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Ona je poslala skicu prema kojoj je nastala haljina koju je predstavila profesorica Gospodarske škole. Leonardi i ostalim sudionicima projekta uručeni su modni oskari. Čestitamo.

Više o svemu možete pročitati na poveznici:                                                          http://emedjimurje.rtl.hr/skolski-kutak/gospodarska-skola-cakovec-modna-bajka-uz-dan-otvorenih-vrata

          

 

  


Osnovna škola Mala Subotica