2018-03-19 23:18:16

SOVA

TREĆA SMJENA

U OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica djeluje školski volonterski klub pod nazivom „SOVA“ (Sobočka organizacija volontiranja). Vrijedni volonteri tijekom cijele godine provode različite aktivnosti kojima promiču vrijednosti. Učenici, ali i odrasli rado se uključuju u njihove aktivnosti.

Ove godine škola se uključila u projekt "Pokreni promjenu" te se kroz zajedničko promišljanje rodila ideja "Treće smjene"; aktivnostima bi se povezali s članovima lokalne zajednice, uveli promjene i obogatili život u našoj sredini. Osnovni cilj akcije je uvesti nove sadržaje u kulturni i društveni život lokalne zajednice kroz provedbu različitih volonterskih aktivnosti. Želja nam je motivirati i pokazati inicijativu za nove sadržaje, motivirati ljude i članove različitih udruga na aktivnost. Nastojimo osnažiti i ojačati odnose, povezanost među roditeljima, djecom, učiteljima, članovima udruga i širom lokalnom zajednicom.

Kroz petnaestak radionica i predavanja koja će se 23.3.2018. od 17.00h održati u prostorijama škole volonteri će svoje ideje provesti u djelo. Na Vama je da dođete i vidite što su Vam sve pripremili. 

Klikom na LINK pogledajte reklamu za Treću smjenu.
Reklamu su izradili učenici medijske grupe: Ivana Bašek, Jana Držanić, Hana Jankulija Ana Blažona, Hana Halić, Lovro Farkaš, Julia Janković, Mateja Toplek


Osnovna škola Mala Subotica