preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST O ZAVRŠETKU NASTAVE NA DALJINU

Autor: Patricija Husajina, 6. 11. 2020.

                         

Dragi učenici, poštovani roditelji,

u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom redovna nastava za sve učenike Osnovne škole Mala Subotica  kreće od ponedjeljka, 9.studenog 2020. i provodit će se u školi, ne na daljinu. Školski autobus vozit će prema uobičajenom voznom redu. Raspored sati za predmetnu nastavu malo je izmijenjeni i nalazi se na web stranici škole.

Molim učenike i roditelje te djelatnike da se i dalje ponašaju odgovorno  i podsjećam na obavezu mjerenja tjelesne temperature te da u školu nikako ne dolaze učenici niti djelatnici koji imaju simptome zaraze COVID19. Učenici dolaze u školu prema protokolima od 4.9.2020.

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije i izolacije moraju poštivati propisane mjere (ne napuštati adresu stanovanja, ako  je moguće izdvojiti se u posebnu prostoriju, ne biti u kontaktu s ukućanima, pratiti svoje zdravstveno stanje i u slučaju pogoršanja istoga odmah se javiti svom izabranom liječniku). 

Učenici su obavezni nositi zaštitne maske u zajedničkim prostorima škole i u autobusu da bi kontakte i širenje virusa sveli na što je moguće manju mogućnost.

Klikom na opciju VIŠE nalazi se raspored nastave (slika,privitak-pdf) spreman za preuzimanje ili kliknite OVDJE gdje će vam se otvoriti raspored na Facebook-u škole.                                                    

Manuela Stričak,v.d.ravnateljica

 

Rasporedi: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju