preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Autor: Magdalena Lipić, 20. 7. 2020.

ZAPRIMANJE PRIJAVNICA

ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU

U srijedu, 22. srpnja 2020. u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka biti omogućen dohvat prijavnice. Prijavnice moraju potpisati učenik i njegov roditelj/skrbnik. 

VAŽNO! 
Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka. 

Učenici 8. razreda škola u RH svoje će prijavnice moći ispisati sa svog sučelja na kartici "Moj odabir" ili dobiti od razrednika u svojoj osnovnoj školi te ih potpisane na vrijeme moraju elektronički ili osobno dostaviti razredniku do 24. srpnja 2020. godine u 15:00 sati

 

Upute za učenike OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica:

  • Prijavnice možete dostaviti u školu vašim razrednicima u četvrtak, 23.7., od 10:00 – 12:00h.
  • Prijavnice možete isprintati i sami te potpisane i skenirane (poslikane) poslati na e-mail adresu razrednika/ce.
  • Svi učenici koji nisu u mogućnosti isprintati prijavnice moraju doći u školu u četvrtak, 23. 7. u razdoblju od 10  do 12h  u pratnji roditelja jer roditelji prijavnice moraju potpisati. Ako roditelji nisu u mogućnosti doći u školu, postoji mogućnost da učenik dođe sam, a razrednik će mu u školi dati isprintam prijavnicu. Učenik ju nosi kući te potpisanu prijavnicu možete skenirati (slikati) i poslati razredniku/ci na mail ili dostaviti psihologinji u školu u petak do 12 sati.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za upis ili dostavu potrebne dokumentacije u srednje škole možete se obratiti razrednicima ili školskoj psihologinji.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju