preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST - VAŽNO!

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 17. 3. 2020.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE NA DALJINU

 

RAZREDNA NASTAVA (1. - 4. razred)

Svi učitelji razredne nastave radit će prema svojim rasporedima. Koristit će program HRT 3, ali će slati dodatne zadatke prema potrebi.

 

PREDMETNA NASTAVA (5. - 8. razred)

Nastava za učenike od 5. do 8. razreda odvijati će se prema normalnom školskom rasporedu.

Učitelji će učenicima slati materijale za rad u virtualnu učionicu na Yammer. Učenik mora na svaki objavljeni materijal kliknuti "like" kako bi potvrdili svoju prisutnost.

 

VIRTUALNA NASTAVA

U spomenutoj virtualnoj učionici se nalaze svi učenici pojedinog razreda i svi učitelji koji predaju u tom razredu. Tu će učitelji svaki dan stavljati materijale, zadatke, aktivnosti koje su učenici obvezni riješiti.

Na svaki objavljeni materijal učitelja učenik mora kliknuti "like" kako bi potvrdili svoju prisutnost. Izostanci se broje i opravdavaju ili ne opravdavaju isto kao i svaki normalni dan. 

Učenici se kroz ova dva tjedna neće ocjenjivati, ali će učitelji pratiti i bilježiti aktivnosti i napredak.

Osim virtualne učionice mogu pratiti i Sportsku televiziju gdje će biti dodatni sadržaji od strane ministarstva.

 

VIRTUALNA UČIONICA

Poštovani roditelji podsjetite svoju djecu da su obavezni redovito pratiti virtualnu učionicu svog razreda. Tamo će dobivati sve potrebne informacije.

Isto tako vas molim da ih podsjetite na primjerene oblike ponašanja u virtualnoj učionici, pravilnici ponašanja vrijede kao i u klasičnim učionicama, stoga mogu snositi i posljedice. Na ovoj Yammer platformi postoji i tzv. javni zid, molim vas da upozorite i kontrolirate djecu da ne pišu po javnom zidu već da se drže svoje virtualne učionice.

 

OSTALO

Pozivam Vas da redovito pratiti web stranicu naše škole gdje ćemo objaviti sve bitne informacije. Ako imate poteškoća i/ili pitanja obratite se razrednicima.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju