preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Dvije Sferice odlaze u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica

Autor: Željka Štampar Zamuda, 13. 5. 2019.

Učenici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica sudjelovali su na natječaju likovnih radova za učenike od 1.do 4. razreda na temu: Svemirski fotograf i Čajanka kod čarobnjaka. U likovnom dijelu dobili su sljedeće nagrade:Neva Novak  - 2. nagradu za likovni rad „Svemirski fotograf“, Marta Škvorc– 2. nagradu za likovni rad „Čajanka kod čarobnjaka“. Radovi su nastali pod mentorstvom učiteljice Ljiljane Rinkovec.

Društvo SFera je zagrebačko društvo za znanstvenu fantastiku. Djeluje kao udruga koja promiče fantastiku i znanstvenu fantastiku u Hrvatskoj. Svake godine raspisuje književne i likovne natječaje za učenike.


Teme ovogodišnjih likovnih radova za učenike od 1.do 4. razreda bile su Svemirski fotograf i Čajanka kod čarobnjaka.Ove godine na natječaj je pristiglo oko 1200 likovnih radova. Učenici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica sudjelovali su na natječaju i u likovnom dijelu dobili sljedeće nagrade:
Neva Novak  - 2. nagradu za likovni rad „Svemirski fotograf“
Marta Škvorc– 2. nagradu za likovni rad „Čajanka kod čarobnjaka“
Radovi su nastali pod mentorstvom učiteljice Ljiljane Rinkovec.


Nagrađenim učenicima nagrade su bile uručene na svečanoj Skupštini SFere koja se održala u sklopu najveće hrvatske SF konvencije, SFeraKona, u subotu 11. svibnja 2019.u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju