preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

8. Susret dječjeg duhovnog stvaralaštva Stjepan Kranjčić

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 19. 4. 2019.

DJEČJI KRANJČIĆ

13. travnja 2019. održana je u Križevcima završna svečanost 8. Susreta dječjeg duhovnog stvaralaštva „Stjepan Kranjčić“.

OŠ Ljudevita Modeca Križevci i Udruga za promicanje znamenitih Križevčanina „Dr. Stjepan Kranjčić“ svake godine raspisuju natječaj dječjeg duhovnog stvaralaštva. Ovogodišnja tema natječaja bila je – učitelj, učiteljica, škola.

Na ovogodišnji natječaj pristiglo je 213 književnih radova i 163 likovna rada iz ukupno 74 škole s područja cijele Republike Hrvatske.

Stručno ocjenjivačko povjerenstvo odabralo je  radove koji ulaze u zbornik kao i radove za javnu izvedbu na završnom Susretu. Zbornik ovogodišnjih radova tiskan je pod naslovom „Učitelju, gdje stanuješ?“.

OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica već tradicionalno sudjeluje na tom natječaju od samog početka. I ove školske godine bili su uspješni u likovnom kao i u literarnom stvaralaštvu. Tako su u zborniku izašli likovni radovi čiji su autori Neva Novak i Mia Medvedec. Osim njihovih radova, tiskan je i književni rad „Priča moje učionice“ čiji je autor Marta Novak. Sve učenice polaze 3.a razred, a mentorica im je bila njihova učiteljica Ljiljana Rinkovec.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju