preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Terenska nastava

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 19. 4. 2019.

Terenska nastava sedmih razreda u Varaždinu

Učenici sedmih razreda OŠ Tomaša Goričanca odlučili su posljednji nastavni dan 17. 4.  prije početka proljetnog odmora provesti izvan učionice.

Vlakom su se odvezli do Varaždina gdje su zajedno sa svojim učiteljicama Natalijom Štefanić, Ninom Pintarić i Nevenkom Polanec-Petek provodili izvanučioničnu nastavu iz triju predmeta.  S učiteljicom Povijesti proučili su važna zbivanja u Starom gradu Varaždinu, s učiteljicom Biologije obišli su Entomološki muzej (muzej kukaca) gdje su odabrali svojeg kukca i odredili mu značajne karakteristike. S učiteljicom Hrvatskog jezika sastavit će vijest ili u osvrtu pisati o svemu tome.

 

Potporu učenicima, osim prekrasnog i sunčanog vremena, pružalo je i dvoje asistenata Barbara i Tino. Svoju su izvanučioničnu nastavu završili veselo posjetom restoranu McDonalds. Ovako organiziranu i potpunu nastavu će sigurno dugo pamtiti.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju