preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Zimska pustolovina

Autor: Magdalena Lipić, 12. 12. 2018.

OUTWARD BOUND ZIMSKA PUSTOLOVINA

„Outward Bound edukativni programi za djecu i mlade“ 07. – 11. siječnja 2019. Veliki Žitnik

Hrvatska škola Outward Bound Vas poziva na sudjelovanje u aktivnostima neformalne edukacije kroz sportske i pustolovne izazove u prirodi. Ovaj program je izvrsna opcija za mlade da provedu dio zimskih praznika u kvalitetnom okruženju i nauče više o svojim sposobnostima, osobnoj odgovornosti i timskom radu te steknu nova prijateljstva i lijepe uspomene. Program financijski podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Na program se mogu prijaviti mladi od 13 do 19 godina starosti. Sudionici će prema dobi biti podijeljeni u dvije grupe (mlađi i stariji). 

SADRŽAJ PROGRAMA: Program obuhvaća sociodinamičke vježbe, vježbe komunikacije, ekspediciju s kretanjem kroz prirodu, orijentacijom, postavljanjem i raspremanjem prenoćišta, pripremanjem hrane na otvorenoj vatri. Program je također ispunjen širokim spektrom aktivnosti koje nam pomažu u ostvarivanju zadanih ciljeva programa: vježbe na niskom i visokom uževlju, rješavanje problemskih zadataka kao i ciljane igre i problemski zadatci utkani u svakodnevne obaveze. 

Više o svemu u LETKU koji se nalazi u privitku ili na stranicama: https://www.outwardboundcroatia.com/programi/sufinancirani/


Priloženi dokumenti:
INFO_PACK_Zimska_pustolovina_7.1.-11.1.2019.pdf (555.36 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju