preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Večer matematike

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 10. 12. 2018.

ŠKOLSKA ČAROLIJA ADVENTA održala se u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Večer je započela interesantnim i poučnim predavanjem o Africi, a predavanje je održao simpatičan Casimir Nomo Nemi Rodrigue.

Nakon predavanja učenici, roditelji i posjetitelji uključili su se u interaktivne radionice ovogodišnje Večeri matematike. Večer matematike nalik je sajmu. Sudionici obilaze „matematičke stanice“ i odabiru aktivnosti u kojima će sudjelovati. Materijali s detaljnim uputama o pojedinoj aktivnosti dostupni su na svakoj stanici. Pomoć u snalaženju i rješavanju zadataka pružali su učiteljice i učitelji škole.

 

Kroz cijelo vrijeme održavao se i ŠKOLSKI BOŽIĆNI SAJAM gdje su se mogle kupiti rukotvorine učenika Zadruge „Drenek".

Svoju humanost posjetitelji su mogli pokazati doniravši prehrambene proizvode uključivši se u humanitarnu akciju HVIDR-e pod nazivom „Međimurje za svoje branitelje“ ili doniravši za provedbu projekta „škole za Afriku“.

Za organizaciju ovog projekta zaslužno je Hrvatsko matematičko društvo, a za provedbu su zaslužni naši vrijedni učitelji.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju