preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

46. Međunarodna izložba dječjeg likovnog stvaralaštva "Lidice 2018

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 28. 11. 2018.

LIDICE 2018.

U Hrvatskom školskom muzeju održana je 26. studenog 2018. svečanost dodjele diploma i priznanja autorima i mentorima nagrađenih radova na 46. Međunarodnoj izložbi dječjeg likovnog stvaralaštva "Lidice 2018.".

Na izložbu, na kojoj je sudjelovalo ukupno 79 zemalja iz cijelog svijeta, pristiglo je ukupno  560 radova iz Republike Hrvatske. Nagrađen je 21 rad.

Iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica nagrađen je rad kojeg je naslikala Mia Medvedec, učenica 3.a razreda. Mentorica joj je učiteljica Ljiljana Rinkovec.

Iz iste škole nagrađene su još dvije učenice za svoje fotografije koje je poslao Hrvatski fotosavez Zagreb. To su Julija Janković i Ana Blažona, obje učenice 8. razreda.

Diplome i priznanja učenicima i ustanovama uručio je Njegova Ekselencija gospodin Vladimír Zavázal, veleposlanik Republike Češke u Republici Hrvatskoj. Nagrađeni radovi iz cijele Hrvatske sudjelovali na ovogodišnjoj međunarodnoj izložbi  „Lidice 2018“ u organizaciji Hrvatskoga školskog muzeja i Veleposlanstva Republike Češke.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju