preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Dani Tomaša Goričanca

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 29. 10. 2018.

3. Sobočka smotra filma

Vrativši se sa zasluženih putovanja i sudjelovanja na reviji, smotri i festivalu filma mladi filmaši članovi medijske grupe naše škole u Domu kulture Mala Subotica priredili su jednu pravu filmsku poslasticu. Naime, u sklopu Dana Tomaša Goričanca 25. listopada 2018. godine organizirali su još jednu Sobočku smotru filmova sa svojim učiteljicama Ivom Mihalic Krčmar i Nikolinom Hampamer.

I ove su im godine u goste stigli i ostali mladi filmaš, dugogodišnji prijatelji iz OŠ Gornji Mihaljevec, OŠ dr. Ivana Novaka Macinec, OŠ Ivanovec i OŠ Strahoninec. Prikazali su i filmove mladih filmaša iz OŠ Bartola Kašića iz Zagreba, OŠ Eugena Kumičića Velika Gorica, OŠ Ivanke Trohar Fužine, OŠ Sveti Petar Orehovec i Vanime iz Varaždina. Oni im se ove godine na žalost nisu mogli pridružiti.  

Na smotri se predstavila i jedna nova škola, OŠ Sveti Martin na Muri filmom o školstvu u Svetom Martinu. Posebno valja pohvaliti i jednog samostalnog autora Lovru Blažona, učenika OŠ Podturen koji je snimio poučan film o očuvanju okoliša.

Učenici naše škole mogli su tako uživati u poučnim, zanimljivim, smiješnim i emotivnim filmskim pričama mladih filmaša koji su svima pokazali jedno zavidno filmsko znanje. Veliko hvala svim gostima bez kojih ova smotra ne bi bila tako uspješna.

N.H.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju