preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Upisi u srednju školu

Autor: Magdalena Lipić, 25. 5. 2018.

Image result for idemo u srednju

OBJAVLJENI DATUMI UPISA U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE

- važne informacije za učenike osmih razreda - 

 

Sve informacije učenicima i roditeljima dostupne su na portalu Upisi.hr 

 

Obavještavamo učenike da je 24. svibnja 2018. godine objavljena je Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2018./2019. 

Odlukom se utvrđuje postupak i način upisa učenika, broj upisnih mjesta u razrednim odjelima prvih razreda srednjih škola, utvrđuju se rokovi za prijavu i upis te ostali uvjeti i postupci za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2018./2019. (Dokument se nalazi u privitku.)

Objavljene su i publikacije „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019. – Idemo u srednju!"

Postupak upisa objašnjen je u webinaru za učenike i roditelje koji je dostupan na stranici: https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/12368

Za više informacija otvorite ovaj članak (Više)

U privitku se nalazi i:

 

PUBLIKACIJE ZA UČENIKE I RODITELJE

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2018./2019. dostupne su u četiri publikacije koje su prema tipu učenika podijeljene na:

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - redovni učenici (za kandidate koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj) 

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - kandidati iz drugih obrazovnih sustava (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2016. godine) 

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše (za kandidate koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za kandidate koji žele upisati razredne odjele za sportaše) 

 Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju (za kandidate s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba).

 

DEFICITARNA ZANIMANJA U ŠK.GPD. 2018./2019.: Zidar, Tesar, Bravar, Autolakirer, Obućar, Mesar

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju