preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Likovni natječaj

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 8. 5. 2018.

Prvo mjesto za Helenu Marčec

Državna uprava za zaštitu i spašavanje svake godine raspisuje natječaj likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih RH na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite.

Na natječaj za školsku godinu 2017./2018. u područne urede pristiglo je preko 5000 radova i nakon odabira na županijskoj razini, u sjedište Uprave je zaprimljeno ukupno 404 radova, od kojih 118 literarnih, 248 likovnih i 38 foto radova. Ovogodišnja suradnja DUZS-a s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Edukacijsko- rehabilitacijskim fakultetom iz Zagreba omogućila je izbor najkvalitetnijih radova.

  

Na natječaju su sudjelovali i učenici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. U kategoriji likovnih radova učenika od 1. do 4. razreda OŠ 1. mjesto osvojila je Helena Marčec, učenica 2. razreda. Njezina mentorica je Ljiljana Rinkovec.

Svečanost uručenja nagrada održana je u Maloj dvorani (KD  Vatroslava Lisinskog) u Zagrebu, 4. svibnja 2018. U glazbenom dijelu programa sudjelovali su Mia Dimšić i Plesna skupina Atomi.

 Helena, njezina mentorica kao i ostali pobjednici iz Međimurske županije proveli su lijep i zanimljiv dan u Zagrebu.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju