preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Čitanjem do zvijezda

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 8. 12. 2017.

Učenice naše škole "čitale do zvijezda"

Učenice naše Osnovne škole Tomaša Goričanca, 8. 12. natjecala su se na natjecanju zvanom „Čitanjem do zvijezda“. Natjecanje je popraćeno trima knjigama koje je svaki učesnik bio obvezan pročitati. Naslovi knjiga bili su: Kora od jabuke, Gregov dnevnik; Kronike Grega Heffleya i Tajni dnevnik Adriana Molea. Učenice koje su se uključile u natjecanje su: Josipa Horvat iz 6.a, Hana Halić iz 7.b, Julia Janković iz 7.b, Matea Toplek iz 7.b i Rija Novak iz 6.b.

Učenice su postigle odlične rezultate, a tri najbolje prema broju bodova  plasirale su se na županijsko natjecanje. To su: Julia Janković, Matea Toplek i Rija Novak. Učenice naše škole doista su čitale „do zvijezda“ i bez ikakvih problema riješile zadatke koji su stavljeni pred njih. Natjecanje će se održati i sljedeće godine pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane učenike da se uključe u avanturu i razviju ljubav prema čitanju.

Rija Novak, 6.b
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju