preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

ŠŠD FTIČI

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 14. 12. 2017.

FTIČICE prve na natjecanju

Danas, 14.12.2017.  održane su  kvalifikacije za Županijsko prvenstvo u futsalu za učenice u našoj školi.

Utakmice su bile uzbudljive a konačni poredak ekipa je:

  1. Mala Subotica
  2. Prelog
  3. I.OŠ Čakovec

Naš ŠŠD Ftiči vodila je profesorica Manuela Stričak, a sastav ekipe je: Simona Vlašić, Manuela Vugrinec, Josipa Habula, Elena Janković, Ana Marčec, Klara Jančec, Stošija Taradi, Lucija Kovačić, Laura Štampar, Zorica Oršoš.

Izvješće: U prvoj utakmici su se natjecali ŠŠD Ftiči i ŠŠD Prva, rezultat je bio 4:0 za domaćine prvi gol je zabila Ana Marčec, potom za vodstvo od 2:0 zabila je Zorica Oršoš koja je zabila i za 3:0 i također za 4:0. Zorica je ovom utakmicom ostvarila Hattrick.

U drugoj utakmici natjecali su se ŠŠD Mladost i ŠŠD Ftiči, prvi gol zabila je Ana Marčec za 1:0, potom je za 2:0 zabila Manuela Vugrinec, za 2:1 je zabila natjecateljica ŠŠD Mladosti Greta Blagus, potom je istupio prekršaj rukom i bio je penal za ŠŠD Ftiče, koji je za 3:1 zabila Manuela Vugrinec, utakmica je završila rezultatom 3:1 za ŠŠD Ftiče.

U trećoj utakmici borile su se dvije ekipe ŠŠD Mladost i ŠŠD Prva, Greta Blagus ostvarila je prva 2 gola za ekipu ŠŠD Mladost, ŠŠD Prva zabiva svoj prvi gol u utakmici, gol je ostvarila igračica Kiara Novak Mezga. Time je rezultat 2:1 za ŠŠD Mladost. Potom ubrzo nakon toga Greta Blagus ostvaruje Hattrick za ŠŠD Mladost i time ostvaruju vodstvo od 3:1 za ŠŠD Mladost. Greta Blagus u drugom poluvremenu ostvaruje svoj 4. gol time vodi svoju momčad u veliku gol razliku od 4:1, Greta opet zabija gol i time vode 5:1. Ana Varga postiže 6. gol za svoju momčad i time imaju veliku prednost.

Time završavaju sve utakmice, čestitamo svim igračicama. Prvo i drugo mjesto su kvalificirani na županijsko natjecanje.  Ekipe ŠŠD Ftiči i ŠŠD Mladost kvalificirali su se na županijsko natjecanje koje će biti u Prelogu 14.2.2018.

Dino Stojčević 8.a
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju