preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

SOVA

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 20. 10. 2017.

SOVA za životinje

Povodom mjeseca posvećenog životinjama, Sobočka organizacija volontiranja „SOVA“ pokrenula je niz akcija. Osim gostovanja Centra Silver volonteri škole skupljali su potrebne stvari za „Azil Prijatelji Čakovec“.

Učenici su se u velikom broju odazvali akciji i skupilo se puno potrebitog, od hrane, deka, plastičnih posudica. Skupljene stvari volonteri su odvezli u Azil.

Kako trenutno brinu za oko 400 pasa, a zima je pred vratima, iz Azila nas podsjećaju kako na veoma jednostavan način možemo pomoći i to preko programa kumstva “Prijatelji za Prijatelje”. U tom programu možemo izabrati jednog ili više pasa između 400 štićenika skloništa i uplatom donacije postati mu kuma ili kum.

Nakon obostranog oduševljenja (pasa i djece) volonteri su zaključili da to nipošto ne smije biti jedina akcija u koju će uključiti male čupave prijatelje koji čekaju na naš poziv da ih udomimo.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju