preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Hrabri čuvari

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 17. 6. 2017.

Hrabri čuvari na ljetnoj školi u Novom Vinodolskom

Hrabri telefon ove godine provodi projekt „Hrabri čuvari“ u suradnji s OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica i OŠ Novska, a uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U svakoj školi je uspostavljena grupa učenika pod nazivom Hrabri čuvari, koja je sudjelovala u 4 radionice na temu sigurnog surfanja. Nakon radionica dobili su titulu Hrabri čuvari i preuzeli aktivnu ulogu u zaustavljanja cyberbullyinga u školi.

Hrabri čuvari naše škole su: Jana Držanić, Dušanka Oršuš, Hana Jankulija, Luka Šegović, Mateja Ignac, Karlo Puklek, Matija Puklek i Nikola Horvat, a na projektu rade zajedno s psihologinjom Magdalenom Lipić i učiteljicom Ivom Mihalic Krčmar.

Nedavno su se vratili s ljetne škole koja je održana u Novom Vinodolskom. Tamo su se družili s Hrabrim čuvarima iz OŠ Novska te ekipom iz Hrabrog telefona. Osim druženja i kupanja, učenici su sudjelovali u raznim aktivnosti te su snimljena dva video uratka na temu elektroničkog nasilja.

Kako im je bilo možete vidjeti na fotkama.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju