preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica

 > Naslovnica
Vijesti

Izlet u Čakovec

Autor: IVA Mihalic Krčmar, 13. 6. 2017.

Učenici 6.a posjetili HRT i Stari grad

U ponedjeljak, 12.6.2017. godine, učenici 6.a razreda išli su na izlet u Čakovec uz pratnju njihove razrednice učiteljice Željke Štampar-Zamude, učiteljice Nikoline Hampamer i učiteljice Ive Mihalic Krčmar. Krenuli su školskim autobusom iz škole u 8:15 h.

Prvo su posjetili HRT (Hrvatsku Radioteleviziju) te saznali kako nastaju vijesti. Vodiči su ih proveli kroz cijeli proces (od intervjua, snimanja, tonske obrade i montaže do realizacije (objavljivanja)).

Nakon toga učenici su posjetili Stari grad Čakovec. Znali su mnogo informacija, ali su naravno naučili i neke nove zanimljivosti. Učenici su dobili pola sata slobodnog vremena,naravno morali su se držati u grupama, svi su se učenici odlučili otići na sladoled.

Nakon svog izleta u Čakovec učenici su se  popeli na školski autobus i zaputili u pizzeriju Albatros pokupiti pizze koje su ranije naručili. S pizzama i sokićima zaputili su se na Vrbu. Svi su uživali u pizzi i prekrasnoj prirodi. Na kraju tog dana svi su sretni otišli kući. (Ana Francisković, 6.a)

Više fotografija klikom na link.
CMS za škole logo
Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica / Glavna 55, HR-40321 Mala Subotica / os-mala-subotica.skole.hr / ured@os-mala-subotica.skole.hr
preskoči na navigaciju